Solafskærmning erhverv og privat

Har du kontor i en af de store flotte erhvervsbygninger med store vinduespartier? Eller måske du driver erhverv i en bygning med store vinduer? Så kender du helt sikkert til problemer som ulideligt høje temperaturer indendøre, genskin i computeren og meget andet i sommerhalvåret. Vi elsker solen og sommeren, men det ville nu være dejligt, hvis den forsvandt mellem 8-16, når vi sidder på kontoret.

På samme måde driller solen – og specielt den medfølgende varme – os hjemme i privaten. Specielt i nyere huse er varmen ofte en udfordring, fordi husene skalleve op til høje isolationskrav. Disse krav medfører, at når først varmen er kommet ind, kommer den ikke sådan lige ud igen.

Udvendig solafskærmning er løsningen

Udvendig solafskærmning er hensigtsmæssig til kontorer, erhvervsbyggerier, private samt restauranter og cafeer, der alle har store vinduespartier. Ved installering af en udvendig solafskærmning undgår du et overophedet indeklima i sommerhalvåret og den blændende lave sol i vinterhalvåret.

Fordelen ved at placere solafskærmningen udvendig er nemlig, at solens stråler reflekteres inden, de kommer ind i bygningen og varmen derfor også forbliver ude. Derved bibeholdes en bahagelig temperatur indendøre, selvom solen bager udenfor.

Solafskærmning vinduer

Solafskærmning er en ideel løsning til bygninger med store vinduer og hele glasfacader. Begge varianter vi tilbyder hos Alument, kan installeres med automatisk styring.

Ved hjælp af en vejrmåler, der registrerer sol og vind, indstiller solafskærmningen sig selv i den rigtige og ønskede position. Solafskærmning er således ikke noget, du skal tænke over i løbet af dagen. Du skal blot koncentrere dig om dine opgaver, så sørger solafskærmningen for, at solen ikke bliver en forstyrrelse.

Solafskærmning der passer til facaden

Solafskærmningerne er fleksible og kan monteres på både vandrette og lodrette flader. Det vil sige alt lige fra ovenlys til rytterlys, glastage, vinduespartier, facadeelementer, osv.

Hos Alument tilbyder vi to varianter af udvendig solafskærmning:

  • Vindstabilt rullegardin: Rullegardiner, også kaldet Screens, integreres i stil med facaden og giver et dæmpet og ensartet udtryk.
  • Lamelafskærmning: En mere synlig løsning bestående af lameller, der sætter et tydeligere præg på facadens udseende og karakter.

Solafskærmningerne er fleksible og kan monteres på både vandrette og lodrette flader. Det vil sige alt lige fra ovenlys til rytterlys, glastage, vinduespartier, facadeelementer, osv.

Begge varianter har specielle egenskaber i forhold til afskærmning og gennemsigtighed. Det betyder, at du kan få den løsning, der matcher dit behov med udgangspunkt i de funktioner og den æstetik, du ønsker dig.

Solafskærmning café og restaurant

Solafskærmning til cafeer og restauranter giver flere muligheder for, at gæsterne kan sidde udendørs. Med en solafskærmning kan du selv styre lysindfaldet og lave hele skyggeområder til gæsterne på de ekstra varme dage. Alternativt laver vi også både delvise glasinddækninger og hele overdækninger til cafeer og restauranter – begge dele naturligvis med mulighed for solafskærmning.

Se et eksempel på en overdækket cafe her: https://alument.dk/referencer/erhverv/cafe-paa-toppen-nordhavn/

Solafskærmning pris – lad os hjælpe dig

Solafskærmning er ofte en nødvendig investering. Men derfor behøver du måske ikke bruge flere penge på den rette løsning end højst nødvendigt.

Hos Alument har vi efterhånden mange års erfaring med at hjælpe kunder præcis ligesom dig, med at finde frem til den helt rette løsning med solafskærmning.

Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 30 36 16 09 eller email: info@alument.dk

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt.

OBS: Hvis du vil vedhæfte et billede eller en fil, beder vi dig sende via e-mail: info@alument.dk