Lumon glas

Lumon producerer glassystemer til altaner og terrasser i højeste kvalitet. Løsninger, der gør det muligt at bruge altanen eller terrassen hele året rundt, ligegyldigt vejr og vind.

Altan- og terrasseglas inddækninger holder både vejr, vind, skidt og snavs væk fra altanen og forlænger dermed overflader og materialers levetid betydeligt. Desuden er glasinddækninger også både støjreducerende og energibesparende.

Det betyder, at du skal bruge færre penge og mindre tid på at vedligeholde altanen, når du vælger Lumons produkter.

Lumon er fleksible glassystemer

Lumons glassystemer er fleksible fordi de kan tilpasses enhver altan eller terrasse og fordi det giver kunderne en altan, der er brugbar under alle vejrforhold.

Lumon glas er en sikker, brugervenlig, fleksibel og langtidsholdbar løsning af absolut bedste kvalitet. Flere årtiers erfaring og mere end en million tilfredse kunder fortæller hvorfor Lumon er et af de mest populære glasinddækningssystemer på verdensplan.

Lumon er den første virksomhed i Europa, der har opnået CE-mærkning af sine altan glassystemer og systemerne er bestandige overfor vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

Få mere ud af din altan – helt enkelt.

Lumon foldeglas i flere varianter

Hos Alument benytter vi Lumon produkter i mange af vores løsninger – og det er vi stolte af.

Lumons foldeglas giver mulighed for at åbne alle vinduer på en altan når vejret er godt og omvendt lukke af og isolere altanen, så man stadig kan benytte den, når vejret er dårligt. De rammeløse foldeglas skubbes nemt til side og foldes helt sammen op mod væggen, så de ikke generer, og du kan nyde solen og den friske luft.

Se et eksempel på Lumon foldeglas her: https://alument.dk/produkter/altanloesninger/etagehoeje-foldeglas/

Vi vil gerne hjælpe dig

Hos Alument har vi efterhånden mange års erfaring med at hjælpe kunder præcis ligesom dig, med at finde frem til den helt rette løsning.

Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 30 36 16 09 eller email: info@alument.dk