Pergolaer med fokus på kvalitet og smukt design

Renson producerer Pergola terrasseinddækninger med fokus på solid kvalitet og smukt design. En Pergola terrasseinddækning giver dig mulighed for at nyde din terrasse i al slags vejr.

Vedligeholdelsesfrie materialer som aluminium, glasfiberdug, glas og trælameller skaber slidstærke og vejrbestandige produkter, der både tåler varme og kulde i ekstrem grad.

Den rette pergola passer til dit hjem

Produkterne fra Renson er nemme og fleksible at montere og designet med både skjulte beslag og kabler, så de ikke ødelægger æstetikken. Konstruktionen og udtrykket kan tilpasses og kombineres med både traditionelle og moderne stilarter, så terrasseinddækningen kan integreres elegant med alle typer af hjem.

Innovative løsninger kombineret med produkter af højeste kvalitet i stilfuldt design, giver dig garanti for varme og hyggelige stunder.

Få mere ud af din terrasse – helt enkelt.

Renson Pergola Camargue

Renson Camargue kan monteres som fritstående med 4 stolper, på en facade med 2 stolper eller i en eksisterende åbning uden stolper – med andre ord kan den placeres hvor som helst. Camargue er udstyret med et solafskærmningstag bestående af et motoriseret lameltag, der giver dig kontrollen over solindfaldet.

Med Camargue kan du inddække din terrasse med skyde- eller foldeglas, fast glas eller vindstabile rullegardiner.
Lameltaget er vind- og vandtæt og regnvand løber væk via indbyggede afløbsrender – det beskytter dine møbler og du er altid sikret en tør terrasse.

Se et eksempel på Pergola Camargue her: https://alument.dk/referencer/privat/pergola-i-nexo

Se billeder og læs mere om Renson Pergola Camargue her

Renson Pergola Algarve

Renson Camargue kan monteres som fritstående med 4 stolper, på en facade med 2 stolper eller i en eksisterende åbning uden stolper – med andre ord kan den placeres hvor som helst.

Algarve er udstyret med et solafskærmningstag bestående af et motoriseret lameltag vinklet i 0 grader. Lameltaget er vind- og vandtæt og regnvand løber væk via indbyggede afløbsrender – det beskytter dine møbler og du er altid sikret en tør terrasse.

Se et eksempel på Pergola Algarve her: https://alument.dk/loesninger/loesningerpergola-i-viborg/

 

Se billeder og læs mere om Renson Pergola Algarve her

Renson Pergola Lagune

Renson Lagune er designet med hældende tag og benyttes altid som tilbygning på en facade.

Som en integreret terrasseinddækning med vindtæt solafskærmning i tagkonstruktionen, giver Laugene dit hjem et ekstra rum, der er både vind- og vandtæt. I tagkonstruktionen er der indbygget justerbart LED-lys, så du kan nyde terrassen efter mørkets frembrud.

Lameltaget er vind- og vandtæt og regnvand løber væk via indbyggede afløbsrender – det beskytter dine møbler og du er altid sikret en tør terrasse.

Se billeder og læs mere om Renson Pergola Lagune her

Renson Pergola Lapure

Renson Lapure er, ligesom Lagune-modellen, designet med hældende tag og benyttes altid som tilbygning på en facade.

Den minimalistiske terrasseoverdækning uden tværgående bjælke, beskytter både mod sol og regn, uden at forstyrre udsigten.

Lameltaget er vind- og vandtæt og regnvand løber væk via indbyggede afløbsrender – det beskytter dine møbler og du er altid sikret en tør terrasse.

Se billeder og læs mere om Renson Pergola Lapure her

Renson tilbehør

  • Belysning: Få installeret justerbare LED-lys i alle Renson modeller.
  • Varme: Få indbygget varmepaneler med infrarød varme i din terrasseløsning. Med en jævn varmefordeling og minimalt varmetab, kan du nyde din terrasse i al slags vejr.
  • Musik: Få installeret højtalere i din fladpanel model, og nyd din yndlingsmusik på terrassen.
  • Rullegardiner: Få monteret vindstabile rullegardiner på selve konstruktionen i alle vores modeller.

Vi vil gerne hjælpe dig

Hos Alument har vi efterhånden mange års erfaring med at hjælpe kunder præcis ligesom dig, med at finde frem til den helt rette løsning.

Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 30 36 16 09 eller email: info@alument.dk