Ledige stillinger

Bliv vores nye projektleder

Alument står over for nye, spændende opgaver og søger derfor en projektleder. Fra kontoret i Fredericia får du som projektleder det gennemførende ansvar for montageopgaver til det private marked. Du definerer mandskabsbehovet og sikrer løbende og tæt indsatsstyring af montageholdet. Herudover bliver du ansvarlig for varemodtagelse.

Læs mere om og søg stillingen her

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Montører eller makkerpar søges til terrasse- og altanløsninger

Alument står overfor nye, spændende opgaver og søger derfor ny montører, evt. et montørmakkerpar, til vores privat afdeling.

Arbejdsopgaverne består i at montere terrasse- og altanløsninger hos private over hele landet.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er selvstændig. Du kan tage ansvar og gode beslutninger på pladsen. Du har overblikket og kan tage hurtige og gennemtænkte beslutninger. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil vi nemlig.
  • Du har sans for kvalitet. Hos Alument sætter vi en ære i at levere kvalitetsløsninger i god materialer, så derfor forventer vi, at monteringen sidder lige i skabet – hver gang. Du arbejder struktureret og sætter en ære i at aflevere et flot resultat til kunden.
  • Du har sans for god kundeservice. Du er i første række hos kunden, så opstår der spørgsmål eller lignende, så kan du svare på dem eller sørge for at formidle kontakten videre.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund – gerne med erfaring inden for glas og aluminium. Du har som minimum A-kørekort, gerne BE-kørekort.

Hvad kommer du til at lave?

Vi leverer terrasse- og altanløsninger til kunder over hele landet. Vi afholder løbende kurser og sørger for, at vores montører er grundigt oplært, så de er godt klædt på til de spændende opgaver ude hos vores kunder. På alument.dk kan du se, hvilke løsninger vi har monteret hos vores kunder.

En arbejdsdag starter typisk på Karetmagervej i Fredericia, hvor bil og trailer pakkes til en ny og spændende dag. Da der er opgaver og kunder i hele landet, kan længere arbejdsdage forekomme. Derfor arbejdes der typisk mandag til torsdag.

Nogle opgaver løses med en enkelt montør, mens andre større opgaver kræver et makkerpar. Så har du en makker, som du arbejder godt sammen med, og kunne I tænke jer nye udfordringer og arbejdsopgaver? Så grib endelig telefonen.

Ring til Thomas Kronberg, på tlf. 25 88 88 24, og få en snak om jobbet, mulighederne og de gode løn- og arbejdsforhold, som vi kan tilbyde.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning og cv til Thomas på tk@alument.dk.

Tiltrædelse hurtigst muligt.