Er du vores nye ordrebehandler med kundeservice-DNA og kendskab til facade- altanbranchen?

Vi er lige nu på udkig efter en ordrebehandler til vores team hos Alument. Som ordrebehandler får du ansvaret for at koordinere og følge op på de ordrer, vi får ind. På samme tid er du et vigtigt bindeled til produktionen, og står for den løbende dialog.

Du kommer således til at spille en afgørende rolle for vores kunders oplevelse, fra ordren er afsendt, til den er leveret og monteret – og derfor er det vigtigt, at du er en problemløser, og har lyst til at arbejde i en virksomhed, som altid sætter kunden i centrum.

Kendskab til facade-altanbranchen er en fordel, og stillingen kræver desuden gode engelskkundskaber – både i tale og på skrift.

Som ordrebehandler kommer du bl.a. til at:

  • Udarbejde indkøbsordrer til vores leverandører.
  • Stå for ordrebehandlingen fra A-Z.
  • Koordinere og stå for opfølgning på ordrer mellem produktion og kunde.
  • Håndtere transport- og leveringslogistik.
  • Være i løbende dialog med leverandører omkring leveringer, leveringstid, kvalitet og lignende.

Stillingen er fuldtid. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt gode pensionsforhold med sundhedsforsikring.

Arbejdssted: Alument, Karetmagervej 19, 7000 Fredericia.

Opstart: Hurtigst muligt

Er det lige netop dig, vi leder efter? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV senest d. 14. september 2018 på mail: lb@alument.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send endelig en mail til lb@alument.dk eller ring på tlf. 60811601.

Montører søges til terrasse- og altaninddækninger

Alument står over for nye, spændende opgaver og søger derfor ny montører, evt. et montørmakkerpar til vores privat afdeling.

 

Arbejdsopgaverne består i at montere terrasse- og altanindækninger hos private over hele landet.

 

Hvad forventer vi af dig?

 

  • Du er selvstændig. Du kan tage ansvar og gode beslutninger på pladsen. Du har overblikket og kan tage hurtige og gennemtænkte beslutninger. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil vi nemlig.
  • Du har sans for kvalitet. Hos Alument sætter vi en ære i at levere kvalitetsløsninger i god materialer, så derfor forventer vi at monteringen sidder lige i skabet – Hver gang. Du arbejder struktureret og sætter en ære i at aflevere et flot resultat til kunden.
  • Du har sans for god kundeservice. Du er i første række hos kunden, så opstår der spørgsmål eller lignende så kan du svare på dem, eller sørge for at formidle kontakten videre. 

 

Vi forestiller os at du har håndværksmæssig braggrund – gerne med erfaring indenfor glas og aluminium. Du har som minimum A-kørekort, gerne BE-kørekort. Vi arbejder i forskellige højder, derfor vil der være en fordel at du ikke lider af højdeskræk.

 

Hvad kommer du til at lave?

Vi leverer terrasse- og altanløsninger til kunder over hele landet. Vi afholder løbende kurser og sørger for at vores montører er grundigt oplært, så de er godt klædt på til de spændende opgaver ude hos vores kunder. På alument.dk kan du se hvilke løsninger vi har monteret hos vores kunder.

En arbejdsdag starter typisk på Karetmagervej i Fredericia, hvor bil og trailer pakkes til en ny og spændende dag. Da der er opgaver og kunder i hele landet, kan længere arbejdsdage forekomme, derfor arbejders der typiske mandag til torsdag.

Nogle opgaver løses med en enkelt montør, mens andre større opgaver kræver et makkerpar. Så har du en makker, som du arbejder godt sammen med og kunne i tænke jer nye udfordringer og arbejdsopgaver? 

 

Grib telefonen og ring til Thomas Kronberg, på tlf. 25 88 88 24, og få en snak om jobbet, mulighederne og de gode løn og arbejdsforhold som vi kan tilbyde.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning og cv til Thomas på tk@alument.dk.

Søg uopfordret

Alument vil altid have brug for det rette personale. Vi er en innovativ og markedsledende virksomhed, der gerne hører fra kandidater, der mener at kunne bidrage til Aluments vidensbank og nå nye højder sammen med os.

Så er du teknisk sælger B2B, beregner eller montør med indgående erfaring inden for indglasning af altaner og balkoner samt balustrader, så er du en del af vores målgruppe.
Projekterfaring, selvstændighed og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk er blot et par af de værdier, vi lever efter.

Send en uopfordret ansøgning til os, og vi vil behandle den med største seriøsitet og diskretion.