Montører søges til terrasse- og altaninddækninger

Vi er i rivende udvikling og har derfor brug for flere hænder.

Er du en arbejdsom håndværker, der sætter en ære i at aflevere et flot resultat til vores kunder. Så er det netop dig, vi mangler! Lige nu søger vi flere montører til vores team af dygtige medarbejdere.

Vi forestiller os, at du:

  • Har håndværksmæssig baggrund – gerne med erfaring inden for glas og aluminium
  • Som minimum har A-kørekort – gerne BE-kørekort. Evt. aftale om firmabil
  • Ikke har noget imod at arbejde i højder
  • Arbejder struktureret og altid afleverer et flot resultat

Du vil blive oplært løbende og indgå på diverse kurser, så du er fuldt klædt på til arbejdet. Vigtigst af alt er, at du har godt humør og bidrager med dit til opgaven.

Vi har kunder i hele landet, så du skal være indstillet på til tider lange arbejdsdage. Dagen starter typisk fra vores adresse på Karetmagervej i Fredericia, hvor dagens opgaver bliver pakket på bil og trailer.

Opstart: Hurtigst muligt

Send en kort ansøgning samt CV til Thomas Kronberg på tk@alument.dk Spørgsmål vedrørende stillingen henvendes ligeledes til Thomas på tlf: + 4525888824

Vi holder samtaler løbende, så vi ser frem til at høre fra dig snarest.

Søg uopfordret

Alument vil altid have brug for det rette personale. Vi er en innovativ og markedsledende virksomhed, der gerne hører fra kandidater, der mener at kunne bidrage til Aluments vidensbank og nå nye højder sammen med os.

Så er du teknisk sælger B2B, beregner eller montør med indgående erfaring inden for indglasning af altaner og balkoner samt balustrader, så er du en del af vores målgruppe.
Projekterfaring, selvstændighed og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk er blot et par af de værdier, vi lever efter.

Send en uopfordret ansøgning til os, og vi vil behandle den med største seriøsitet og diskretion.

 

Med venlig hilsen
Alument ApS