Sted: Odense, Bækkelundshave.

Produktnavn:
Renson pergola model Algarve med Lumon foldeglas model L7 i siderne. Ipé hårdttræ terrassebrædder

År:
2018

Detalje:

Som mange andre, der bor i et vinkelhus, havde vores kunde svært at finde en terrasseoverdækning, der passer ind i hjørnet og samtidig ser pænt ud.

De fandt vores pergola med oplukkelige lameller i taget på vores udstilling på HUSET i Middelfart, kombineret med de rammeløse foldeglas på de to sider, der gør det muligt at åbne og lukke inddækningen.

Alument har udført hele opgaven, lige fra montering af det flotte Ipé-terrassedæk, tilkobling af regnvand fra pergolaen til eksisterende regnvandsledning, montering af pergola samt finish-arbejde af stern og underbrædder, så det hele står flot og integreret.

Der er monteret lys med dæmperfunktion på den ene langside, og kunden gik ”all in” med den super eksklusive terrassevarmer fra Renson, hvor der sidder 2 x 2400 watt fjernbetjent varmeelementer.
Når taget er lukket, er det regntæt, og det integrerede afdræningssystem sørger selv for at lede vandet ud til søljerne. Når det bliver for varmt, eller der skal mere lys ind, åbnes aluminiumslamellerne med et tryk på fjernbetjeningen.

Algarven har en snelast på hele 110 kg. pr. m2, og er som altid pulverlakeret i ”sea-side”-kvalitet (ekstra stærk overfladebehandling) i den farve, kunden ønskede.
Der er monteret faste, tilpassede glas under udhænget i begge sider.
Foldeglassene er med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas med tætningslister og med lås i grebet.

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt.

OBS: Hvis du vil vedhæfte et billede eller en fil, beder vi dig sende via e-mail: info@alument.dk