Vores kunde i Skærbæk har fået leveret og monteret en pergola over terrassen – model Camargue, som måler 6000 x 4000 mm. i alt.

Vi anbefaler altid, at du vælger modellen Camargue, hvis du ønsker at sol-og vindafskærme med screens (vindstabile rullegardiner) i siderne. Pergolaens screens er fuldt integreret i konstruktionen, så de på elegant vis er gemt helt væk, når de er kørt op.

Når pergolaens screens er kørt ned, har de er vindlast på hele 17 m/sek. – svarende til hård kuling. Hvis vindmåleren registrerer en vindlast over dette niveau, sørger den for at give besked herom. Pergolaen har desuden en snelast på hele 200 kg pr. m2. Den er derfor rustet til at stå imod vind og vejr – når det ikke viser sig fra sin bedste side.

Pergolaen har smarte oplukkelige lameller i taget, så lysindfaldet kan justeres og tilpasses, som du ønsker det. Lamellerne er desuden udstyret med led-lys, der med sin dæmperfunktion kan skabe en hyggelig og hjemlig stemning i uderummet. Begge funktioner styres på nemmeste vis med en fjernbetjening.

Læs mere om vores terrasseløsninger her

Læs mere om vores pergolaer med oplukkeligt tag

Læs mere om vores Camarque terrasseoverdækning

Lignende referenceopgaver

Renson Camargue pergola med screens

Pergola i Strib

Renson model Algarve Roof og Renson Screen

Oplukkeligt tag i Greve

Pergola med faste glas og foldeglas