Glasværn – skab læ og udsyn

Med et glasværn opstår der nye muligheder for at skabe læ og lys til din bolig. Det er slut med blæst og værn der skaber mørke, et glasværn lukker lyset ind, giver dig læ og bevarer din udsigt – så du kan nyde endnu flere timer på din altan eller terrasse. Et glasværn i et enkelt og tidsløst design går i ét med din boligs arkitektur, uanset om du bruger det til at skabe lys til din altan, læ til din terrasse eller sikkerhed til din opgang.

Glasværn med aluminium

Med dette elegante glasværn får du en løsning, der matcher de fleste bygninger. Værnet udføres i aluminium og glas og kan dekoreres i mange variationer, både i form og farve. Alt efter, hvad du har af ønsker. Altanværn er konstrueret sådan, at man kan eftermontere foldeglas. Med et foldeglas giver det dig mulighed for at afskærme altanen i dårligt vejr, så du kan nyde endnu flere timer på din altan.

Bevarer den skønne udsigt

Vi har leveret og monteret rammeløse glasværn til dette skønne nybyggede hus i Dinestrup strand. Glasværnet passer til husets arkitektur og de smukke omgivelser. Klik dig videre og se de smukke billeder

Glasværn og nye terassebrædder

I Ry har vi hjulpet med denne fine løsning, da den hævede terasse skulle opdateres. Både glasværn og terassebrædder er vedligeholdelsesfrit og løsningen sikrer perfekt udsyn over søen og haven.

Specialdesignet glasværn - lamineret sikkerhedglas

Specialdesign i Bogense

Til denne terasse med den skønneste udsigt over marinaen i Bogense, ønskede kunden mere læ uden at miste udsigt. Løsningen blev et specialdesignet glasværn monteret med faste glas i specialprofiler.

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt.