Åbne altanløsninger

Ligesom ved vores andre produktgrupper er vores altanløsninger i tråd med elegant skandinavisk design. Med altanbunde i højstyrkebeton, og værn i enten aluminium eller glas, fremstår vores altaner lette og stilrene, samtidig med at kvaliteten er i top.

Altandæk i højstyrkebeton

Ved at konstruere vores altandæk i højstyrkebeton er det muligt at konstruere dæk ned til 70 mm højde, så altanerne fremstå slanke. Det begrænser samtidig altanernes vægt, så vi undgår store søjler i front eller synlig stålkonstruktion på bagvæg. I det hele taget synes altanerne fritsvævende og stilrene, og mulighederne for arkitektonisk kreativitet og udfoldelse er ubegrænsede.

Højstyrkebeton og værn overholder gældende brandkrav, så yderligere brandsikring ikke er nødvendig.

Vores altanløsninger omfatter både nyetablering og altanudvidelser af eksisterende altaner, ligesom vores altaner er forberedt til eventuel påmontering af foldeglas. Både fra start eller til eventuel senere eftermontering.

Ejer- og andelsforening eller alment byggeri

Vi har mange års erfaring med altanprojekter. Både med udvidelser af eksisterende altaner og med opsætning af foldeglas. Se altanløsninger for yderligere info for ejer- og andelsboligforeninger og for alment boligbyggeri.

Vi tager os af altanentrepriser både som fagentreprise og som underentreprise.

Spørg os, hvordan vi kan hjælpe med jeres altanprojekt:

Jylland: Lars Bomholt, tlf. 60 81 16 01

Sjælland: Michael Jensen, tlf. 30 80 96 10

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen
– så kontakter vi dig hurtigst muligt.

OBS: Hvis du vil vedhæfte et billede eller en fil, beder vi dig sende via e-mail: info@alument.dk