huset_oversigtsplan_2015_fill

Mangler du inspiration og rådgivning til dit altan- eller terrasseprojekt? Så besøg vores udstilling på Huset – en del af Byggecentrum i Middelfart. Vi har valgt at placere vores permanente udstilling her, fordi stedet ligger centralt i Danmark.

Du finder Alument på parcel nr. 21, hvor vi har opstillet et bredt udsnit af vores produkter. Vi har altan- og terrasseløsninger både med foldeglas, skydeglas og fast glas. Vi tilbyder dig personlig rådgivning, så vi kan give dig overblik over, hvilke løsninger der passer bedst til dig.

Åbningstider 

Mandag til søndag kl. 10.00 – 17.00 kan du besøge udstillingen på egen hånd.

Udstillingen er bemandet alle lørdage, søndage og helligdage kl. 10.30 – 15.30 fra uge 12 til og med uge 42.

Bemærk: Udstillingen er ikke bemandet lørdag den 21/9-19. 

Ønsker du en personlig fremvisning, uden for vores bemandede åbningstid, er du velkommen til at ringe på tlf. 30 36 16 09 og aftale en tid.

Kom helt tæt på vores udstilling på HUSET. Klik og hold musen nede et vilkårligt sted på billedet for så at trække synsvinklen rundt.

Du har her mulighed for at tage en virtuelt tur rundt om vores udstilling. På din vej rundt vil du se forskellige inddækninger både med faste glasvægge, foldeglas, skydeglas og glasværn mv.

Kontakt os for nærmere information

Kom indenfor i vores udstilling, og “bevæg dig rundt på egen hånd” og se “close up” detajler af vores inddækninger. Klik på gulvet for at bevæge frem og tilbage.

Vores inddækninger er af høj kvalitet, med et gennemtænkt design, og kan anvendes både til terrasser og altaner. Vi tilbyder også diverse lækkert tilbehør f.eks. vindstabile persienner, solafskærmning og blomsterkasser.

Lyst til at høre mere?