fbpx

Herning

Pergola med et miks af foldeglas og faste glas

Herning

Pergola med et miks af foldeglas og faste glas

Dette er en pergola med smarte motoriserede lameller i taget og integreret led-lys.

Glassene er rustet med hærdede sikkerhedsglas, så der skabes et roligt miljø i det ekstra uderum.

Om projektet

Vores kunde i Herning har fået monteret en pergola på sin terrasse – model Renson Algarve Line, som i alt måler 5840 x 4000 mm. Denne type pergola har smarte motoriserede lameller i taget, som let styres med en fjernbetjening. Desuden har lamellerne en række andre funktioner, som er med til at skabe et dejligt uderum – tilpasset efter ejernes ønsker:

  • Lamellerne kan dreje 150° rundt, så man selv bestemmer, hvor meget lys der skal lukkes ind på terrassen.
  • Lamellerne har integreret led-lys med dæmperfunktion, som skaber en hyggelig atmosfære i uderummet
  • En regnsensor sørger for, at lamellerne automatisk lukker, når det begynder at dryppe. Desuden har pergolaen en snelast på op til 110 kg. pr. m2, så den er rustet til alt slags vejr.

Et miks mellem faste glas og foldeglas

Pergolaen er både sat op med foldeglas og faste glas. Foldeglassene er delt i 5 paneler, som er udstyret med 10 mm. hærdet sikkerhedsglas og indvendige håndtag, så glassene kan lukkes helt op. De faste glasvægge er delt i 7 glas, som også er rustet med hærdede sikkerhedsglas. De hærdede sikkerhedsglas fungerer som en god støjdæmper, så der skabes et roligt miljø i det ekstra uderum.

Det er kun fantasien, som sætter grænser

Det er kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til typen af glas og farven på lamellerne og selve pergolaens konstruktion. Farven på denne pergolas konstruktion samt foldeglas og skinner til fastglas går under navnet Ral 9005 sort finstruktur. Farven på lamellerne i taget er Ral 7035 lys-grå med finstruktur. Pergolaen er ”sea-side” behandlet inden pulverlakering, hvilket er en ekstra overfladebehandling, som sikrer, at pergolaen tåler salt og et klorholdigt miljø.

Produkter brugt i denne case

Pergola

Skyg for solen og skærm for regnen med en elegant pergola, der fuldender terrassen.

læs mere

Cases med terrasser

Få et tilbud

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din terrasse / altan og angiver ca. mål. Der kan forekomme lidt længere ventetid end normalt på tilbud og prisoverslag, da vi oplever en del travlhed pt.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alument.dk/cookie-og-privatlivspolitik/